Over ons

Wij snappen als geen ander hoe belangrijk lokale ondernemers zijn voor Nederland. Het MKB wordt ook wel de motor van ons land genoemd. Toch hebben veel lokale ondernemers het de laatste jaren zwaar te verduren gehad. Door de financiële crisis en de opkomst van online shopping, hebben veel lokale bedrijven hun deuren kunnen sluiten. Dit vinden wij erg jammer, want het internet biedt juist voor lokale ondernemers en het MKB enorme groeimogelijkheden. Met de juiste strategie kan iedere lokale ondernemer het internet en social media tot hun voordeel benutten.

Maak het uzelf makkelijk en werk samen met een Online Marketingbureau gespecialiseerd in lokale bedrijven. Een samenwerking met ons biedt uw onderneming: Online awareness, doelgericht verkeer naar uw website en meer klanten naar uw bedrijf.

Flexibel als het moet, standvastig waar nodig. Dat betekent dat we onze grote executiekracht borgen in een strategisch kader. Maar vooral dat we onze aanpak passend maken. Gelukkig hebben we een breed palet aan methodes die werken én schaalbaar zijn. Stuk voor stuk methodes die simpelweg werken. Waarmee we zaken gedaan krijgen.

Alex
Alex

Directeur

Tessa
Tessa

Grafisch Vormgever

Mike
Mike

SEO Expert

Boris
Boris

Facebook Expert

Roos
Roos

Google Ads Expert

Gerard
Gerard

Developer

Victor
Victor

Developer

Johan
Johan

Tekstschrijver

Laat een van onze experts u helpen met het behalen van uw doelstellingen:

Neem contact op!